- Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software - Artificial Intelligence Mate Software

ŞIRKETIMIZDEN ÖNEMLI BIR BAŞARI DAHA!

Şirketimizden Önemli bir Başarı Daha! Photo

Yapay Zeka, Artırılmış/Sanal Gerçeklik ve Yazılım alanlarında Ar-Ge faaliyetlerine devam eden şirketimizde, TÜBİTAK TEYDEB 1507 KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı’na yapmış olduğumuz “Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi Tabanlı İç Mekân Navigasyon ve Sanal Tanıtım Kartı Sisteminin Geliştirilmesi” başlıklı projemiz destek almaya hak kazanmıştır. Ülkemizin yapay zeka ve yazılım alanındaki öncelikli konuları üzerine katma değer üretilmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz.



Eklenme Tarihi: 8/3/2024 7:00:23 PM

En Yeni Haberlerimiz


YAPAY ZEKA ÜRÜN GÖSTERİM GÜNÜ Photo

YAPAY ZEKA ÜRÜN GÖSTERİM GÜNÜ

Şirketimiz Savunma Sanayii Başkanlığı - SAYZEK "Yapay Zeka Ürün Gösterim Günü" için seçilmiştir.

Haberin Devamını Oku
Yaz Dönemi Eğitimlerimiz Devam Ediyor Photo

Yaz Dönemi Eğitimlerimiz Devam Ediyor

Yaz dönemi kodlama eğitimlerimize başlamış bulunmaktayız. Ortaokul ve lise seviyesindeki gençlerimizin programlama ve kodlamaya olan ilgileri muhteşem. Ülkemizde nitelikli insan kaynağı üretmeye yönelik katkılarımıza devam edeceğiz.

Haberin Devamını Oku
Akademisyenler İşbaşı Eğitim Süresini Kısaltan Yazılım Geliştirdi Photo

Akademisyenler İşbaşı Eğitim Süresini Kısaltan Yazılım Geliştirdi

Artırılmış gerçeklik teknolojisiyle personeli sisteme katarak işletmelerin personel eğitim öğrenimini sağlamaya çalıştık. Projemizde artırılmış gerçeklik tabanlı bir eğitim sistemi oluşturduk. Eğitimi dijitalleştirerek bireyi gerçek cihazlara dokunmadan sanal modeller üzerinden cihazları kontrol etmesini ve öğrenmesini sağladık.

Haberin Devamını Oku

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberlerimiz


AIMSoft Yazılım Sunar: Yapay Zeka Çözümleri Photo

AIMSoft Yazılım Sunar: Yapay Zeka Çözümleri

Şirketinizin yapay zeka teknolojisine yatırım yapması, iş süreçlerini otomatikleştirmek, verimliliği artırmak ve maliyetleri düşürmek için harika bir fırsat sunuyor!

Haberin Devamını Oku
AIMSoft Yazılım Sunar: Büyük Veri Analizi Çözümleri Photo

AIMSoft Yazılım Sunar: Büyük Veri Analizi Çözümleri

Büyük veri analizi şirketiniz için birçok fayda sağlar ve bu faydaları pazarlamak, şirketinizin iş performansını ve müşteri memnuniyetini artırarak, rekabet üstünlüğü etmenizi sağlar.

Haberin Devamını Oku
AIMSoft Yazılım Sunar: AR & VR Çözümleri Photo

AIMSoft Yazılım Sunar: AR & VR Çözümleri

AR teknolojisi, şirketinize müşterilerinizle daha iyi bağlantı kurmanızı sağlayarak verimliliğinizi arttırmak için kaçırılmaz bir fırsat sunar. Bu nedenle, işletmelerin AR teknolojisini benimsemeleri ve kullanmaları, rekabet avantajı elde etmek ve müşterileri memnun etmek için önemlidir.

Haberin Devamını Oku